2741054887 ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 - ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ, Κόρινθος

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων , από το 2001, σ’ ένα ιδιόκτητο χώρο 3.000τ.μ., με σύγχρονη μεταλλική κατασκευή, διαθέτοντας εργαστήρια, γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων-παρουσιάσεων σε ομάδες παραγωγών που επιμορφώνει σε συγκεκριμένα αντικείμενα ή καλλιέργειες.

Διαθέτει επίσης στεγασμένους χώρους 200τ.μ., όπου αποθηκεύονται πρώτες ύλες και λιπάσματα. Βρίσκεται στην περιοχή του Ζευγολατιού Κορινθίας, με εύκολη πρόσβαση από την παλαιά και τη νέα Εθνική οδό Αθηνών –Πατρών και συγκεκριμένα κοντά στην έξοδο 14 για Ζευγολατιό από τη νέα Εθνική Οδό. 


Το «Γεωπονικό Εργαστήριο» προσφέρει κατάλληλες συμβουλές και εξειδικευμένα εφόδια, προκειμένου να εγκατασταθεί μια νέα καλλιέργεια , να βελτιστοποιήσει την ποιότητα και να μεγιστοποιήσει την παραγωγή.
Σκοπός μας είναι να κατευθύνουμε τον παραγωγό να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, απαλλαγμένα από υπολείμματα φυτοφαρμάκων , σεβόμενοι την υγεία του καταναλωτή ,τους παραγωγούς, καθώς και το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε.


Το "ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ" στελεχώνεται από ένα δυναμικό επιτελείο συνεργατών με επικεφαλή τον κύριο Δημήτριο Μητσόπουλο, Γεωπόνο του Γ.Π.Α., με εικοσιπενταετή πείρα στον τομέα της Δυναμικής Γεωργίας . Απευθυνόμαστε όχι μόνο σε επαγγελματίες παραγωγούς γεωργικών προϊόντων αλλά σε όλο τον κόσμο που θέλει να γνωρίσει οτιδήποτε αφόρα τη συμβατική γεωργία, βιολογική γεωργία , εντατικές καλλιέργειες όπως θερμοκήπια, υδροπονικές καλλιέργειες κα. Μπορούμε να προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα εφοδίων με συνέπεια, υπευθυνότητα σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές !
 
Ο χώρος του καταστήματος έχει την δυνατότητα να προσφέρει άνεση και εξυπηρέτηση στον ερασιτέχνη καλλιεργητή με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του.
 
Επιπλέον, το "Γεωπονικό Εργαστήριο" είναι σε θέση να εξυπηρετεί καλλιεργητές με αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα!